Isabella Club

Skabt til naturen

Skabt til naturen 

Når Isabella præsenterer nyhederne til 2018 sæsonen, er det med naturen som omdrejningspunkt. Uden naturen ville Isabella ganske enkelt ikke være til. Med rødder i den nordiske natur og designtraditioner har Isabella skabt en ny North Nature kollektion, der skal give udendørsfolket en fuldendt campingoplevelse.  

 

 

Siddekomfort til store og små

VIND 2 luksus Thor stole og den nye Ministol

Ministol

Vi har i en del år udviklet komfortable letvægts campingstole, der fylder mindst muligt, når de ikke bruges. Vores campingstole har altid været udviklet til større børn og voksne. I år har vi også tænkt på de mindste. Vores nye Ministol er udviklet til de mindste børn fra ca. 8 mdr. til 5 år. Ministolen kan klikkes på både campingstole og almindelige stole. Den kan foldes helt sammen, og fylder blot 7 cm i højden, når den er slået sammen.  Det gør den både nem at opbevare og tage med på farten. 

 

 

Ambassador Insignia

Gamle kendinge i nye farver

Mangler du inspiration til, hvordan dit nye fortelt skal se ud? Så se med her. Nogle af vores mest populære fortelte kommer nu i nye nuancer. Det rejsevenlige Ambassador telt fås nu både i farverne Seed og Insignia

Derudover er vores hidtil største fortelt Prisma nu også tilgængelig i den populære Seed udgave.  Et alternativ til den rummelige Prisma,  er Penta som er en halv meter mindre i dybden.

 

 

Ventura Air

4 nye lufttelte

2018 skydes også i gang med en helt ny serie af luftfortelte fra Ventura Air. Ventura Air teltene har den bedste teknik inden for lufttelte kombineret med velkendte Isabella materialer. Kollektionen består af rummelige rejseluftfortelte til hele familien samt kompakte og enkle deltelte til både campingvogn og autocamper.

 

 

Glæd dig til næste nyhedsbrev

 

Ferie for alle 2018

Glæd dig til næste nyhedsbrev, hvor vi har en helt særlig invitation til dig, der deltager på Ferie For Alle

 

 

Isabella Club - Isabella A/S
Isabellahøj 3
7100 Vejle
club@isabella.net

 

.

 

https://isabella.cmail20.com/t/d-o-optuyk-wlrdhhdkh/o.gif